RijnBoulder

 

Grand Cafe + Pizzabar La Rocca is samen met Bouldercentrum RijnBoulder gevestigd in de voormalige Rijnhal in Arnhem. In samenwerking met het bouldercentrum zijn er diverse arrangementen mogelijk. Boulderen is klimmen op wanden en blokken tot een maximum van 4,5 meter hoogte. Je hebt hierbij geen touw nodig aangezien een dikke valmat voor zachte val zorgt. Techniek, kracht en lenigheid staan centraal in de sport. Door de laagdrempeligheid is boulderen een snel groeiende tak van sport en geschikt voor alle leeftijden!

Ben je benieuwd wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Kijk dan hieronder! Uiteraard kun je ook contact met ons op nemen voor een arrangement op maat.

Kinderfeestjes

La Rocca is de perfecte locatie voor een sportief en uitdagend kinderfeestje. De combinatie van La Rocca met RijnBoulder zorgt ervoor dat we spectactulaire kinderfeestjes kunnen organiseren. Ga op zoek naar de schat in ons bouldercentrum onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs. Sluit daarna af met wat lekkers bij La Rocca!

  • Vanaf € 14,95 per kind
  • Ca. 2 uur
  • Minimaal 6 deelnemers, vanaf 7 jaar oud.

Kijk voor meer informatie op de website van RijnBoulder.

Groepsuitje

La Rocca is de perfecte plek als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende plek voor een groepsuitje. Door de combinatie met RijnBoulder kan je bij ons terecht voor sportieve boulderproblemen en een heerlijke lunch, borrel of pizza. Kom met vrienden, familie of (sport)club anderhalf uur boulderen in RijnBoulder. Laat je daarna verrassen door onze pizzabakkers en geniet van de speciaalbieren of heerlijke koffie`s.

  • Vanaf € 19,50
  • minimaal 6 personen

Kijk voor meer informatie op de website van RijnBoulder.

Zaalhuur

Wil je vergaderen in een sportieve en stimulerende omgeving? Of heb je voor andere activiteiten een zaal nodig? De zaal van La Rocca leent zich uitstekend voor verschillende doeleinden en is perfect te combineren met een boulder uitdaging. Onderbreek je vergadering bijvoorbeeld met een uur boulderen en een heerlijke lunch met onze huisgemaakte focaccia`s.

  • Maximaal 20 personen, in theateropstelling maximaal 30
  • Inclusief beamer, flip-over, schrijfpapier en water op tafel
  • Koffie/thee, lunch, pizza-diner of borrel behoren tot de mogelijkheden

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.