De Rijnhal

 

Grand Cafe + Pizzabar La Rocca is gevestigd naast de Decathlon in de Rijnhal in Arnhem-Zuid. Deze bekende evenementenhal heeft jarenlang concerten en sportevenementen gehuisvest, maar door de verhuizing van deze evenementen naar het Gelredome kwam de exploitatie van de hal steeds meer onder druk te staan. Met de komst van de Decathlon is de Rijnhal weer nieuw leven ingeblazen. Mountain Network sluit hierbij aan door naast een hoogwaardige boulderhal ook een Grand Cafe + Pizzabar onder te brengen in dit historische gebouw. Waar vroeger grote namen als Dire Straits, Genesis en Sting hebben opgetreden verschijnen nu de lekkerste pizza’s uit de houtoven.

Ons deeg

 

Bij de keuze van ons meel zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Tijdens een uitgebreide smaaktest hebben onze eigen pizzaiolo’s en de pizza leraren van LaLotta Academy kritisch gekeken naar de vele beschikbare meelsoorten. Na een blinde proefsessie, een analyse van de verschillende voedingswaardes en een uiterlijke keuring is het Rustica meel de winnaar geworden. Dit volkorenmeel wordt rechtstreeks vanuit Milaan aan ons geleverd en is de perfecte basis van een smaakvol, gezond en lekker deeg. Naast de pizza’s maken wij ook onze focaccia’s van dit deeg zodat we zowel de lunch als het diner een hoogwaardig en huisgemaakt stempel kunnen meegeven.

Onze koffie

 

Mountain Network werkt al jarenlang samen met de Arnhemse koffiebranderij Peeze en er is geen enkele reden om dit bij La Rocca anders te doen. in 2017 heeft Peeze voor de tweede maal de prijs beste koffie van Nederland gewonnen en zij staan voor een gegarandeerd duurzaam product. Om daarnaast van de koffiebonen een heerlijk kopje koffie te zetten gebruiken wij een Dalla Corte Pro espresso machine, één van de absolute topmerken, en zijn onze barista’s door Peeze zelf getraind. Binnen La Rocca zullen we naast een espresso blend en een koffie blend ook een single origin espresso gaan serveren. Zowel qua kwaliteit als qua diversiteit zit je als koffieliefhebber bij La Rocca dus helemaal goed.

TS_20181204_8750_edited

Onze pizzaioli

 

De houtgestookte pizza oven van het Italiaanse familiebedrijf Valoriani is natuurlijk de trots van La Rocca en essentieel voor een goede en lekkere pizza. Om deze oven echt tot zijn recht te laten komen zijn onze pizzaioli minstens zo belangrijk. In samenwerking met de LaLotta Academy zijn we een intensief traject gestart zodat onze pizzaioli vanaf het begin hoogwaardige pizza’s kunnen creëren. Van het mengen van het deeg, het draaien van de bollen als het openen van de pizza’s, alles gebeurd met het oog op de beste kwaliteit. Het is onze ambitie om de lekkerste pizza’s van Arnhem te gaan bakken en onze pizzaioli staan klaar om deze uitdaging aan te gaan.

Ons water

 

Het water dat je bij La Rocca kunt kopen is gefilterd water van de Veluwe. We kiezen er bewust voor om niet de gangbare watermerken te verkopen, aangezien je hier voor een groot deel betaald voor de merknaam. In plaats daarvan hebben wij een professionele Oligical waterfilter laten installeren en deze aangesloten op een watertap bij de bar.  Deze tap levert een water dat heerlijk zacht is qua smaak en indien gewenst geinjecteerd wordt met koolzuur. Om ons water nog specialer te maken hebben wij in samenwerking met KRWTR siropen een aantal vruchtenwaters ontwikkeld met verse kruiden en vers fruit. Laat je verrassen door ons water!