Over La Rocca

Onze koffie

Mountain Network werkt al jarenlang samen met de Arnhemse koffiebranderij Peeze en er is geen enkele reden om dit bij La Rocca anders te doen. in 2017 heeft Peeze voor de tweede maal de prijs beste koffie van Nederland gewonnen en zij staan voor een gegarandeerd duurzaam product. Om daarnaast van de koffiebonen een heerlijk kopje koffie te zetten gebruiken wij een Dalla Corte Pro espresso machine, één van de absolute topmerken, en zijn onze barista’s door Peeze zelf getraind. Binnen La Rocca zullen we naast een espresso blend en een koffie blend ook een single origin espresso gaan serveren. Zowel qua kwaliteit als qua diversiteit zit je als koffieliefhebber bij La Rocca dus helemaal goed.

Onze pizzaioli

De houtgestookte pizza oven van het Italiaanse familiebedrijf Valoriani is natuurlijk de trots van La Rocca en essentieel voor een goede en lekkere pizza. Om deze oven echt tot zijn recht te laten komen zijn onze pizzaioli minstens zo belangrijk. In samenwerking met de LaLotta Academy zijn we een intensief traject gestart zodat onze pizzaioli vanaf het begin hoogwaardige pizza’s kunnen creëren. Van het mengen van het deeg, het draaien van de bollen als het openen van de pizza’s, alles gebeurd met het oog op de beste kwaliteit. Het is onze ambitie om de lekkerste pizza’s van Arnhem te gaan bakken en onze pizzaioli staan klaar om deze uitdaging aan te gaan.

Ons water

Het water dat je bij La Rocca kunt kopen is gefilterd water van de Veluwe. We kiezen er bewust voor om niet de gangbare watermerken te verkopen, aangezien je hier voor een groot deel betaald voor de merknaam. In plaats daarvan hebben wij een professionele Oligical waterfilter laten installeren en deze aangesloten op een watertap bij de bar.  Deze tap levert een water dat heerlijk zacht is qua smaak en indien gewenst geinjecteerd wordt met koolzuur. Om ons water nog specialer te maken hebben wij in samenwerking met KRWTR siropen een aantal vruchtenwaters ontwikkeld met verse kruiden en vers fruit. Laat je verrassen door ons water!

Ons Deeg

Bij de keuze van ons meel zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Tijdens een uitgebreide smaaktest hebben onze eigen pizzaiolo’s en de pizza leraren van LaLotta Academy kritisch gekeken naar de vele beschikbare meelsoorten. Na een blinde proefsessie, een analyse van de verschillende voedingswaardes en een uiterlijke keuring is het Rustica meel de winnaar geworden. Dit volkorenmeel wordt rechtstreeks vanuit Milaan aan ons geleverd en is de perfecte basis van een smaakvol, gezond en lekker deeg. Naast de pizza’s maken wij ook onze focaccia’s van dit deeg zodat we zowel de lunch als het diner een hoogwaardig en huisgemaakt stempel kunnen meegeven